DATAKONKRET AB
Personal


Åke Fagerlund Larsson
Grundare och ägare

E-mail

 

Agnetha Fagerlund
Grundare och ägare

E-mail

Jag har en teknisk systemvetenskaplig bakgrund kompletterad med juridik. De senaste 12 åren har jag varit konsult- ekonomi och försäljningschef på heltid. Innan dess hade jag uppdrag som systemansvarig och datachef.

Christer Hälsing
Systemutvecklare

Ekonomisk bakgrund påbyggt med IT. Erfarenhet av utredning, förvaltning och programmering framför allt i försäkring- och transportbranschen. Arbetar för närvarande mest med CA 2E men även CA Plex

Anna Olsson
Systemutvecklare

E-mail
Målet inspirerar mig att söka lösningar för de specifika förutsättningar som finns i varje unik verksamhet!
Jag har medverkat inom flertalet av systemutvecklingsprocessens etapper såsom systemdesign, systemspecifikation,
datamodellering, programkonstruktion, systemtest, dokumentation, system-förvaltning, kravspecifikation.

Min examen i Systemvetenskap (Umeå 1985) har en grundton av företagsekonomi (DataEkonom-linjen). Detta har jag haft mycket glädje av genom åren. Jag har varit sysselsatt med nyutveckling och förvaltning av system såsom Kampanjsystem, Medlems-system, Medlemsreskontra, gränssnitt mellan ekonomi-Ordersystem, Licensierings-system. Standardsystem OFL och nu senast i Banksystem (Kort).

Jag har arbetat i följande tekniska miljöer: CA-plex, CA/2E, iSeries(AS400), RPG400,COBOL i stordatormiljö
Jag trivs med längre uppdrag då jag kan fördjupa mig i det aktuella verksamhets-området.

På fritiden njuter jag av friluftsliv, havskajaking, ridsport, skidåkning och långfärdsskridsko. Tränar på Friskis&Svettis, cyklar emellanåt till jobbet.

Niclas Jönsson
Systemutvecklare

E-mail

Jag har en naturvetenskaplig bakgrund med inriktning på IT. Under årens lopp har jag medverkat i kundprojekt där jag har haft roller som utredare, projektledare, utvecklare, testare, förvaltare mm - dvs allt som ingår i ett IT-projekt.